عضویت رژیم در شورای جهانی حقوق زنان

 

عضویت رژیم در شورای جهانی حقوق زنان به دلیل "کارنامه اش روشن اش در رعایت حقوق زنان"

 

به گزارش سایت حکومتی مردمک، وزارت خارجه رژیم اعلام کرده که رژیم به دلیل عضویت در شورای جهانی حقوق زنان، از نامزدی برای عضویت در شورای حقوق بشر صرف نظر کرده است.  مردمک:روز گذشته خبرگزاری رویترز در گزارشی به نقل از دیپلمات‌های سازمان ملل متحد نوشته بود که ایران در پی فشار برخی فعالان و سازمان‌های حقوق بشر، از درخواست برای عضویت در شورای حقوق بشر صرف نظر کرد.اما وزارت خارجه می‌گوید، براساس تقسيم كاری كشورهای آسيايی، قرار است تایلند جایگزین ایران برای عضویت در شورای حقوق بشر شود.

برخی دیپلمات‌های غربی، دلیل انصراف ایران را ناتوانی در به دست آوردن حداقل رای لازم برای عضویت در این شورا قلمداد کردند.رامین مهمان پرست، سخنگوی وزارت خارجه می‌گوید که جمهوری اسلامی نامزد عضویت شورای جهانی حقوق زنان می‌شود و به گفته او قرار است همه کشورهای آسیایی از آن حمایت کنند.

آقای مهمانپرست همچنین گفته که هر يک از كشورهای آسيايی عضو شورای جهانی حقوق بشر از موضع دیگر كشورهای آسیایی حمايت می‌کنند.

هفته پیش شیرین عبادی، وکیل دادگستری و فعال حقوق بشر در نامه‌ای به دبیرکل سازمان ملل متحد، خواهان رد درخواست ایران برای عضویت در شورای حقوق بشر شده بود.

الهه امانی، فعال حقوق بشر هم عقیده دارد که اگر ایران برای عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل در سال 2010 انتخاب شود، اعتبار این شورا خدشه دار می‌شود.

مجموعه فعلان حقوق بشر در ایران در گزارش ماهانه خود ادعا می‌کند که تنها در ماه فروردین 89 در ایران دست کم 38 هزار مورد نقض حقوق بشر انجام شده است.

الهه امانی در این زمینه گفته بود که ایران در 10 ماه گذشته «تاریک‌ترین» دوره نقض حقوق بشر را از انقلاب سال 57 تجربه کرده است.مجمع عمومی سازمان ملل متحد در پانزدهم مارس سال 2006، قطعنامه ایجاد «شورای حقوق بشر» برای جایگزینی با «کمیسیون حقوق بشر» را تصویب کرد و این شورا از ماه ژوئن همان سال کارش را آغاز کرد.